Tulaga lelei ma le faʻaogaina o le hydrosila NSH gear pump

O le pamu eletise o le Hydrosila NSH o se ituaiga o pamu fa'alelei lelei lea e fa'aogaina e ala i le fa'aogaina o se pa'aga feso'ota'i e fa'amalosi ai le sua vai.O le pamu ua mamanuina e tuʻuina atu se voluma tumau o le vai i taʻamilosaga taʻitasi o mea faʻaoga.O le NSH fa'asologa o pamu Hydrosila e masani ona fa'aogaina i masini feavea'i ma fale gaosi oloa.

O vaega autu o le Hydrosila NSH hydraulic gear pump e aofia ai:

Maualuga maualuga: O le pamu ua mamanuina e tuʻuina atu ai le maualuga o le voluma, faʻamautinoa e tuʻuina atu le maualuga o le suavai ma le maualalo o le malosi.

Lapo'a fa'atasi: O le pamu o lo'o iai se mamanu la'ititi ma mama, e fa'aoga lelei ai mo le fa'aoga i avanoa pupuni.

Le pisapisao maualalo: O le pamu e galue i sina pisapisao ma le vibration, e maua ai se gaioiga lamolemole ma filemu.

O le maualuga o le mamafa ma le tafe: O le pamu e mafai ona tuʻuina atu le maualuga o le mamafa ma le tafe, e fetaui lelei mo le tele o faʻaoga eletise.

Tele fa'asologa o suiga: O le NSH fa'asologa o pamu o lo'o avanoa i le tele o suiga, fa'atagaina tagata fa'aoga e filifili le lapo'a talafeagai o pamu mo latou fa'aoga.

E mafai ona faʻaoga i taʻavale MTZ ma isi masini.

NSH mea fa'aoga pamuua vaevaeina i ni fa'asologa e lua, o le "A" ma le "M" fa'asologa.
NSH "M" fa'ata'ita'iga fa'asologa e aofia ai NSH6M, NSH10M, NSH14M, NSH16M, NSH25M, NSH25M.NSH32M.NSH40M, NSH50M, NSH100M
NSH "A" fa'asologa fa'asologa e aofia ai NSH32A, NSH50A, NSH71A, NSH100A, NSH250A

I le aotelega, o le Hydrosila NSH hydraulic gear pump o se pamu faʻalagolago ma lelei e talafeagai mo le faʻaogaina i le tele o masini eletise.

NSH-1 NSH-- (3)

 


Taimi meli: Mati-13-2023