Fa'aogaina o pamu hydraulic

O a fa'aoga patino o pamu?Mo se faʻataʻitaʻiga, o fea oi ai le fanua o talosaga?O lea o le a fa'amatala atu e poocca ia te oe le fa'aogaina o le pamu.
Iloa le fa'aogaina fa'apitoa ole pamu ile malamalama ile fa'atinoga ole pamu:
1.I totonu o le mining ma metallurgical alamanuia, pamu foi o meafaigaluega sili ona faaaoga.O le maina e tatau ona faʻafefe i se pamu.I le faagasologa o le faʻamanuiaina, faʻafefeteina ma taʻavale, e manaʻomia le faʻaaogaina o se pamu e tuʻuina muamua le vai.

2. I le vaega o le eletise, e manaʻomia e le eletise eletise ni pamu autu faaniukilia, pamu lona lua, ma pamu maualuga, ma le eletise eletise e manaʻomia se numera tele o pamu fafaga fafaga, pamu condensate, pamu taamilo, ma pamu efuefu.

3. I le fausiaina o le puipuiga a le atunuu, o le fetuunaiga o vaalele vaalele, foeuli siʻusiʻu ma mea e tulaueleele ai, o le taamilosaga o vaʻa ma tane turrets, ma luga ma lalo o vaʻa e manaʻomia uma pamu.O le maualuga o le mamafa ma le vai leitio, ma o nisi e manaʻomia foi le pamu e aunoa ma se leaka.

4.In fa'ato'aga fa'ato'aga, pamu o le fa'asusu autu ma masini alavai.e tele nuu i tua o lo’u atunuu, ma e mana’omia le tele o pamu i nuu i tua i tausaga uma.I le tulaga masani, o pamu fa'ato'aga e sili atu ma le afa o le aofa'i o pamu.

5. I le gaosiga o vailaʻau ma suauʻu, o le tele o mea mataʻutia, oloa faʻamaeʻaina ma oloa faʻamaeʻaina o vai, ma o le gaosiga o oloa faʻamaeʻaina ma oloa faʻamaeʻaina mai mea mataʻina e manaʻomia ona uia faiga faʻatekonolosi lavelave.E le gata i lea, i le tele o mea faʻapipiʻi, o pamu e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le vevela.

6. I totonu o le gaosiga o vaʻa, e masani ona sili atu i le 100 pamu e faʻaaogaina i luga o vaʻa taʻitasi, ma o latou ituaiga e eseese foi.O isi, e pei o le sapalai o le vai ma alavai i totonu o taulaga, vai mo locomotives ausa, lubrication ma malulu i masini masini, felauaiga pisia ma vali i fale gaosi oloa, feaveai pulp i le alamanuia pepa, ma le aveina o susu ma suka meaai i le alamanuia meaai, e mana'omia uma se vai tele.o le pamu.

I se faapuupuuga, pe o vaalele, rockets, tane, submarines, viliina, mining, nofoaafi, vaʻa, forklift, excavator ma dump loli poʻo le olaga i aso uma, e manaʻomia pamu i soʻo se mea, ma o pamu o loʻo tafe i soo se mea.O le mafuaʻaga lea ua lisiina ai le pamu o se masini faʻapitoa, o se ituaiga o oloa mataʻutia i totonu o masini masini.

ZXVBB
QWERRR
ASDFFF

Taimi meli: Oke-13-2022