E fa'afefea ona galue le pamu piston axial?

Su'esu'eina o le Fa'ainisinia o Pumps Piston Axial: Fa'amalo Faiga Fa'asuavai

O pamu piston axial o vaega taua ia o masini eletise, e maua ai le malosi faʻainisinia e manaʻomia mo le tele o mea tau pisinisi ma telefoni feaveaʻi.I totonu o lenei ta'iala atoatoa, o le a tatou su'esu'e i totonu o galuega o nei pamu, su'esu'eina o latou mamanu, fa'atinoga, ma fa'aoga eseese.

Malamalama i Pumps Piston Axial: I lona autu, o le pamu piston axial o se pamu lelei-siitia lea e suia ai le malosi faʻainisinia, e masani lava mai le afi eletise poʻo le afi afi i totonu, i le eletise eletise.O lenei malosi eletise, i le tulaga o le suavai faʻamalosi, ona faʻaaogaina lea e faʻatino ai galuega eseese i totonu o se masini eletise.

Vaega Autu ole Pamu Piston Axial:

  1. Poloka Tu'u: O le fatu o le pamu piston axial, o le poloka pa'u o lo'o i ai ni piston se tele o lo'o fealua'i fa'atasi (tutusa ma le pito tutotonu o le pamu) i totonu o pa'u pa'u ta'itasi.
  2. Pistons: O nei vaega fa'aigoa e sa'o sa'o-enisinia ina ia fetaui lelei i totonu o fa'agogo.E toe fa'afo'i i tua ma luma a'o fa'agaioi le pamu.
  3. Swash Plate: O se vaega taua e fa'asaga i le tali atu i fa'aoga mai le fa'atonutonu a le pamu.O lenei fa'aitu fa'asaga e iloa ai le umi o le ta ma, fa'atupu ai, o le voluma o le sua fa'asuavai e fa'asolo i piston ta'itasi.
  4. Valve Plate: Fa'atu i tafatafa o le poloka pa'u, o le valve plate o lo'o i ai se fa'asologa o alatoto e fa'atonutonu ai le tafe atu o le sua vai i le ma mai le piston potu.
  5. Port Plate: O lenei ipu e faʻafesoʻotaʻi le valve plate i laina eletise, faʻamautinoa le faʻatonutonuina o le tafe o le vai i le isi vaega o le masini eletise.
  6. Aveta'avale: Na te fa'auluina le malosi fa'ainisinia mai le fa'ameamea (move eletise po'o le afi) i le poloka fa'agogo.

Fa'atinoga o se Pum Piston Axial:

  1. Suavai:O le pamu vai e amata i le tosoina mai o le sua sua oona maualalo mai le faatanoa i totonu o potu piston o poloka pa'u.O alatoto siaki totonu i totonu o le valve plate ia mautinoa o loʻo tafe i le tasi itu le vai.
  2. Piston Movement:A'o ta'amilo le 'a'ai ta'avale, na te fa'aosoina se gaio'i fa'ata'ali'oli'o i le ipu swash plate.O le tulimanu o le ipu swash e iloa ai le umi o le piston.
  3. Fua Compression:A'o toe fa'afo'i piston ta'itasi, e fa'apipi'i le sua sua i totonu o lona fa'a'au.O lenei fa'amalosi e fa'amalosi ai le sua.
  4. Alu i fafo:O le sua sua oona maualuga e alu atu i fafo o potu piston e ala i alatoto siaki fafo o le ipu, ma mautinoa o lo'o tafe le vai i le itu e mana'omia.
  5. La'uina o le Malosi:Ua sauni nei le sua sua fa'amalosi e fa'atino galuega i totonu o le masini eletise, pe o le si'iina o masini mamafa, fa'agaoioi uta, po'o le fa'amamaina o isi mea fa'agaioia.

Fa'aogaina o pamu axial piston: o pamu piston axial e tele ma maua fa'aoga i pisinisi eseese, e aofia ai:

  • Fausia:Fa'aaogaina i eli, loaders, ma crane.
  • Ta'avale:I le fa'aogaina o le eletise ma fa'asalalauga otometi.
  • Alamanuia Gaosi:Mo masini tui tui ma masini lomitusi.
  • Aerospace:I faiga fa'alelei vaalele.
  • Fa'ato'aga:Fa'aola palau ma tu'ufa'atasi seleselega.

Tulaga lelei o Pamu Piston Axial:

  • Malosi maualuga: O nei pamu e ofoina atu le lelei tele o le volumetric ma le masini.
  • Fuafuaga Compact: Latou te tuʻuina atu le maualuga o le malosi-i-mamafa.
  • Pulea sa'o: E faigofie ona pulea e le aufaipisinisi le tafe ma le mamafa o le suavai.
  • Malosi: O pamu piston axial ua lauiloa mo lo latou malosi ma le umi.

I le faaiuga, o pamu piston axial o loʻo i ai se sao taua i le lalolagi o hydraulics, faʻaliliuina le mana faʻainisinia i le malosi faʻamalosi ma le saʻo ma le faʻamaoni.O a latou fa'aoga lautele e saofagā i le lelei ma le gaosiga o alamanuia i luga o le laupapa.

O pamu piston axial e sau i faʻasologa eseese ma faʻataʻitaʻiga, taʻitasi fuafuaina mo faʻaoga faʻapitoa ma manaʻoga faʻatinoga.Ole lisi lenei o nisi ta'uta'ua fa'asologa o pamu piston axial:
Bosch Rexroth A10V Series: O lenei faʻasologa e aofia ai suiga eseese ma faʻaaogaina lautele i fale gaosi oloa ma telefoni feaveaʻi.
Bosch Rexroth A4V Series: E lauiloa mo le maualuga o le malosi o le mamafa, o lenei faʻasologa e masani ona faʻaaogaina i masini eletise mamafa.
Sauer-Danfoss PV Faʻasologa: Taʻutaʻua mo lo latou lelei, o le PV faʻasologa e talafeagai mo le tele o masini eletise.
Parker PV Fa'asologa: O pamu axial piston a Parker ua lauiloa i le fa'atuatuaina ma le fa'aogaina i pisinisi eseese.
Eaton Vickers PVB Series: O nei pamu e faʻaaogaina i talosaga e manaʻomia ai le maualuga o le mamafa ma le saʻo lelei.
Yuken A Fa'asologa: O pamu piston axial a Yuken e fa'atauaina mo lo latou mamanu fa'atasi ma le lelei.
Atos PFE Fa'asologa: Ua lauiloa mo la latou fa'agaioiga filemu, o le PFE fa'asologa o lo'o fa'aogaina i talosaga e popole ai le pisa.

Auina atu ou manaʻoga ma faʻafesoʻotaʻi vave poocca.


Taimi meli: Aukuso-21-2023