E fa'afefea ona fetuunai le mamafa o le pamu piston?

O le tele o tagata fa'aoga e le malamalama pe fa'afefea ona fetuunai le pamu plunger.Sei o tatou faia se faʻataʻitaʻiga e seti ai le mamafa o le pamu piston i le 22 mpa, lea e tutusa ma le mamafa o le system o le 22 mpa.
1. I le tulaga o le pamu ulu o le pamu piston, su'e se ulu hexagon e pei o se sikulima (fa'atasi ai ma se pulou palasitika laititi o lo'o afifi i le uliuli ma le samasama), ma ia iai se nati fa'amau e fai ma loka.Afai e te tatalaina muamua le nati, ona vili lea o le sikulima i le uati, o le a faateleina le mamafa o le pamu.
2. A maeʻa le faʻasolosolo lemu, e tatau ona e faʻalogoina se leo o le suauʻu suauʻu, lea e tuʻuina mai le valve saogalemu o le faiga.Pe a pasi atu le suauu hydraulic i totonu o le valve saogalemu i le taimi o le taotoga, o le vevela o le valve saogalemu lava ia o le a mautinoa lava e maualuga aʻe i luga aʻe o le tino.
3. Fetuuna'i le valve saogalemu i le maualuga e tasi, e tusa ma le 3-5 liliu i le uati, ona fetuunai lea o le fao o le ulu pamu.I le taimi o le oso, e tatau ona i ai se masini faʻapipiʻi masini e fesoʻotaʻi ma le faiga ma le fua o le mamafa i le pusa pamu, faʻafetaui i le mamafa o le 22 mpa.
4. Ona, feliuliua'i le sikulima tino o le valve saogalemu i le agai i luma.A o'o i le 22 mpa le mamafa o le fua fa'ainisinia, o le valve saogalemu e fa'alogoina, fa'afefe ai le suau'u, ma fa'agaoioia.Ona, fesuia'i le alavai saogalemu i le uati mo le tusa ma le 15-20 tikeri, ma ua mae'a le galuega fetuutuunai.
E masani lava, o le nameplate o se pamu plunger o le ai ai le maualuga o le mamafa o le galue o le pamu, lea e masani ona maualuga atu i le 20 mpa.E le gata i lea, o le faʻamaufaʻailoga igoa o le valve saogalemu o le faiga e tatau foi ona i ai le maualuga o le mamafa o galuega e sili atu i le 22 mpa, ma afai e maualalo foi, e le mafai ona fetuunai.

POOCCA HydraulicCo., Ltd. o lo'o i ai se laina oloa atoatoa ma lava fa'amaumauga;E aofia ai le 110 lauiloa lauiloa, 1000 + faʻataʻitaʻiga, ma oloa masani i totonu o faʻatauga, tuʻuina atu i tagata faʻatau se tulaga maualuga, lelei, taugofie, puʻupuʻu taimi taʻitaʻi, ma faʻatau vave logistics poto masani.

3.0(1)


Taimi meli: Mati-31-2023