POOCCA: Fa'afiafiaga Fausia o 'Au i le taumafanafana

Kamupani Poocca, o se faʻalapotopotoga taʻutaʻua i totonu o le alamanuia, na faʻatulagaina talu ai nei se faʻataʻitaʻiga mataʻina o le fausiaina o 'au mo ana tagata faigaluega faʻatau atu.Fa'atasi ai ma le fa'amoemoe muamua o le fa'atupuina o se va'aiga malosi i le va o pa'aga ma fa'alauiloa se siosiomaga to'afilemu, na filifilia ai e le kamupani se nofoaga matagofie i le sami mo le fa'amoemoe.O lea taumafaiga e le gata na ofoina atu se suiga fou o vaaiga ae na mafai ai foi e tagata o le au ona malolo ma toe faafouina i le lotolotoi o le matagofie o le matafaga.
E lua le auga o lenei fautasi o le au.Muamua, na faʻamoemoe e faʻamalosia le va fealofani ma le galulue faʻatasi i totonu o le matagaluega faʻatau.I le iloaina o le taua o le galulue faʻatasi ma le galulue faʻatasi i le ausiaina o sini masani, na manaʻo ai le Kamupani a Poocca e tuʻuina atu se faʻavae mo ana au faʻatau oloa e fausia ai sootaga faʻapolofesa malosi i fafo atu o le ofisa.E ala i le auai i galuega eseese o le fausiaina o 'au, na faʻamalosia ai le aufaigaluega e fesoʻotaʻi, foia faʻafitauli faʻatasi, ma atiina ae se malamalama loloto i malosiaga ma vaivaiga o le tasi.

 

Lona lua, o le mea na tupu na taumafai e fausia se siosiomaga toʻafilemu ma fiafia mo le au faʻatau.I le televave o pisinisi i aso nei, e taua tele mo tagata faigaluega ona malolo mai o latou tiute i aso taitasi ma toe faʻaleleia a latou maa.E ala i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o 'au i tafatafa o le sami, na faʻamoemoe ai le Kamupani a Poocca e ofoina atu se faʻataʻitaʻiga toʻafilemu ma matagofie e mafai ai e tagata faigaluega ona faʻateʻa le popole i galuega ma faʻatofu i latou lava i gaoioiga e maua ai le fiafia.O le leo o galu, o le mālū o le savili, ma le oneone oneone na maua ai se nofoaga toʻafilemu, na mafai ai e tagata o le 'au ona toe faʻafouina i le tino ma le mafaufau.

 

O gaoioiga faufau a le au na tuufaatasia i le taimi o le mea na faia na filifilia ma le faaeteete e tuufaatasia ai sini ma malologa. O galuega faufau a le au e pei o le talepe taulima, tauvaga volipolo i matafaga, tauvaga pusa oneone, ma tuuga e le gata e faalauiloa ai tauvaga maloloina ma le galulue faatasi, ae e faaosofia ai foi le talie ma le fiafia. .O nei gaioiga e le gata na faʻaleleia ai le agaga o le 'au ae na fesoasoani foʻi i paaga e vaʻavaʻai i itu malie ma taʻaloga a le tasi ma le isi, ma faʻamalosia atili ai le sootaga i totonu o le matagaluega faʻatau.

pamu afi afi poocca

 

 

E le gata i lea, na faʻatulagaina foi e le Kamupani a Poocca ni taumafataga manaia mo paʻaga faʻapisinisi, e maua ai se faʻafiafiaga o meaʻai.O lenei fegalegaleaiga faasamasamanoa, i fafo atu o tuaoi o le siosiomaga o le ofisa, na fausia ai se siosiomaga toafilemu, e mafai ai e tagata o le au ona atiina ae ni sootaga malolosi ma fausia ni faigauo i tua atu o latou matafaioi faapolofesa.
I le faaiuga, o le Poocca Company talu ai nei o le fausiaina o 'au mo le matagaluega o faʻatauga na faʻamaonia o se fuafuaga aoga e tuʻufaʻatasia ai sini ma le malolo.E ala i le faʻatulagaina o le mea na tupu i tafatafa o le sami, na tuʻuina atu ai e le kamupani i ana tagata faigaluega se siʻosiʻomaga toʻafilemu ma matagofie, e ofoina atu ai se sola ese mai le faʻalavelave faʻatatau i galuega ma faʻalauteleina se lagona o le toʻafilemu.O gaioiga ma fegalegaleai i le taimi o le mea na tupu na faʻaleleia ai le va fealofani, galulue faʻatasi, ma se malamalama loloto i le va o paaga.O le tautinoga a le Kamupani a Poocca i le fausiaina o se aganuu lelei ma le lagolagoina o galuega na iloagofie i lenei taumafaiga manuia o le fausiaina o au.

Poocca Hydraulics (Shenzhen) Co., Ltd. na faʻatūina i le 1997. O se atinaʻe auaunaga faʻapitoa faʻapitoa e tuʻufaʻatasia le R & D, gaosiga, tausiga ma le faʻatau atu opamu hydraulic,taavale afi, alavaimavaega.Maua le poto masani i le tu'uina atu o le eletise ma fa'avevesi fofo i tagata fa'aoga masini eletise i le lalolagi atoa.

 

 poocca hydraulic pamu


Taimi meli: Me-31-2023